MUHTAR KELEŞ’DEN DENİZLİ MAHALLESİNE BİR İLK

MUHTAR KELEŞ’DEN DENİZLİ MAHALLESİNE BİR İLK
Trabzon Haber
Trabzon Haber
26 Nisan 2022 Salı 15:06

Trabzon’un en şirin ilçesine bağlı Denize 2 km İlçe merkezine 5 km mesafede bulunan Denizli mahallesi ilk Trabzon mebusu olan Ali Şükrü bey’in Erzurum Kongresi’nden önce Atatürk’ün Baş katipliğini yapmış Erzurum delegesi Abdullah Hasip Ataman’ın mahallesidir.

Beşikdüzü Denizli Mahallesi Muhtarı Yusuf Keleş tarafından Denizli mahallesi var oluşundan günümüze kadar gelen zaman diliminde yine göreve geldiği ilk muhtarlık dönemimin 3. Yılında yapmış olduğu hizmetlerine mahallesindeki muhtarlık olarak ilk iftar yemeğine  mahalle halkına ve misafirlere iftar yemeği verildi.

Mahalle meydanında verilen yemeğe Kaymakam Ferhat Vardar, İlçe jandarma Komutanı Arif Bozkurt, İlçe Emniyet Müdür Vekili Ahmet Bekar, Beşikdüzü Belediye eski Başkanı Mehmet Can, Yeşilköy Belediyesi eski Başkanı Zülküf Dilli, Müftü İhsan Öz, Trabzon TFF İl Temsilcisi B.Cahit Erdem, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Gören, CHP İlçe Başkanı Ahmet Kıran, MHP İlçe Başkanı Bahattin Yılmaz, muhtarlar, STK başkanları, mahalle halkı ve davetliler katıldılar.

İftar programı Kur’an-ı Kerim okunmasıyla başladı. İlçe Müftüsü İhsan Öz’ün dua yaptırmasının ardından Mahalle Muhtarı Yusuf Keleş açılış konuşması yaparak davete katılanlara teşekkür etti. Kaymakam Ferhat Vardar’ın böylesi güzel bir iftar yemeğinin düzenlenmesinden duyduğu memnuniyeti getirdi. Program iftar ile sona erdi.

Beşikdüzü Denizli mahallesindeki iftar programı düzenleyen muhtar Yusuf Keleş ve  Denizli mahallesi cami imam Hatip görevlisi Mehmet yaşar iftar programına katılmak için gelen misafirleriyle yakından ilgilendiler

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.