ÖZEN’DEN FETTAHOĞLU’NA SÜRPİZ HEDİYE

ÖZEN’DEN FETTAHOĞLU’NA SÜRPİZ HEDİYE
Trabzon Haber
Trabzon Haber
21 Ekim 2022 Cuma 10:15

Trabzon Beşikdüzü İlçesine bağlı Akkese İlkokul Müdürü aslen Şalpazarı Üzümözü mahalle sakini Tarık Özen Okulunu ziyaret eden Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu’na  son süper lig şampiyonu Trabzonspor’un ahşap işlemeli  ‘’TS’’ logosunu hediye etti.

İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu da Okul Müdürü Özen’e bu anlamlı hediye için teşekkür etti.

Okul Müdürü Tarık Özen’i Tanıyalım

01.10.1983 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. İlkokul ve Orta Okulu Şalpazarı'nda tamamladı. Lise öğrenimini yabancı dil ağırlıklı Trabzon'da Fatih Lisesinde tamamladı. Yüksek öğrenimini Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümü olarak 2006 yılında tamamladıktan sonra öğretmenlik görevine aynı yıl içinde Erzurum’a bağlı Aşkale İlçesi Dereköy İlkokulunda  başladı. 2011 yılına kadar öğretmenlik yaptıktan sonra 3 yıl aynı okulda müdür vekilliği görevi yürüttü.2014 yılında Aşkale İbrahim Polat İlk ve Ortaokuluna müdür yardımcısı olarak atandı.

5 yıl müdür yardımcısı görevinden sonra 2019 yılında Aşkale İbrahim Polat İlk/Ortaokuluna okul müdürü olarak atandı. Burada 1 buçuk yıl okul müdürlüğü yaptıktan sonra Trabzon'a atandı. Trabzon İsmetpaşa İlkokulunda kısa bir süre öğretmenlik yaptıktan sonra 2021 yılında Trabzon’ bağlı Beşikdüzü Akkese İlk ve Ortaokuluna okul müdürü olarak atanan Öze halen burada  bu görevi yürütmekte. Özen aynı zamanda Kamu Yönetimi okuyarak 2017 yılında ikinci üniversiteden mezun oldu. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

Beşikdüzü  Akkese İlk ve Ortaokulu Müdürü Tarık Özen 40 yaşında eğitim başarısına 5 yıl öğretmenlik, 5 yıl müdür yardımcılığı, 6 yıl okul müdürlüğü yapan özen mesleğinin 17. Yılında öğrencilerine bilgi  ışığı dağıtıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.