Serhan Uzuner Beşikdüzü için aday adaylığını açıkladı!

Beşikdüzü'nün sevilen esnaflarından Serhan Uzuner Milliyetçi Hareket Partisi'nden Beşikdüzü Belediye Başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Serhan Uzuner Beşikdüzü için aday adaylığını açıkladı!
Abdulkadir ŞEKER
Abdulkadir ŞEKER
16 Aralık 2023 Cumartesi 23:30

Aday adaylığı başvurusunu MHP Genel Merkezi’ne yapan Serhan Uzuner, başvuru sonrası  yaptığı açıklamada, “  Kıymetli hemşerilerim; üretken belediyecilikte büyük emekleri olan Genel Başkan Yardımcısı Sayın Sadir Durmaz Beye, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Beşikdüzü Belediye Başkanlığı aday adaylığı başvurumu yaptım.

Hareketimizin ve Türk Dünyasının Bilge Lideri Sayın Devlet Bahçeli Beyefendinin elini öperek hayır duasını alma şerefine nail oldum. Bu süreçte başvuru yapan tüm aday adaylarına, Trabzon İl Başkanlığına, Beşikdüzü İlçe Başkanlığına, bütün partililerimize çalışmalarında üstün başarılar dilerim.

İlçemizi üç hilal belediyeciliğiyle buluşturmak için genel merkezimizin vereceği karar doğrultusunda elimizden gelen gerekli azim ve çalışmayı göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmamasını temenni eder hayırlara vesile olmasını dilerim. Sevgi, saygı ve hürmetlerimle” dedi.


Etiketler; #Serhan Uzuner
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.