Çaykaralı Kaymakam Kilis Elbeyli Kaymakamlığına atandı

Çaykaralı Kaymakam Kilis Elbeyli Kaymakamlığına atandı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
18 Ağustos 2022 Perşembe 21:40

Çaykaralı Kaymakam Yunus Emre  Bayraklı Mersin Günnar Kaymakamı iken Kilis Elbeyli Kaymakamlığına atandı. Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 422 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan, hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 422 Mülki İdare Hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez teşkilatında görevli olanlar ile hukuk  müşavirlerinin yeni görev yerleri liyakat ve kıdemleri esas alınarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile atandı.

KAYMAKAM YUNUS EMRE BAYRAKLI KİMDİR?

Kaymakamımız Trabzon İli Çaykara İlçesinde dünyaya geldi. Lise öğrenimini Ankara’da Hasan Ali Yücel Anadolu Öğretmen Lisesi’nde tamamladı. 2011 yılında Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu. İkinci üniversite öğrenimini ise 2013 yılında Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme bölümünde tamamladı. Vatani görevini 2013 yılında Şırnak’ta yaptı. 2015 yılında Çevre Şehircilik Bakanlığında “Kentsel Dönüşüm” alanında Sözleşmeli Uzman olarak görev aldı.  2017 yılında Sosyal Güvenlik Kurumuna geçerek SGK Denetmen Yardımcısı olarak görev yaptı. 2018 yılında Mülki İdare Amirliğine geçerek Kaymakam Adayı olarak Kırıkkale Valiliğinde İl Stajı, sonrasında Çorum İli Sungurlu İlçesinde Kaymakam Refikliğini tamamladı.  Ankara’nın Bala ve Bolu’nun Yeniçağa İlçelerinde Kaymakam Vekilliği yaptı. Manisa İlinde Mülkiye Teftiş stajını tamamladıktan sonra İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan CITY University of London’da dil eğitimi aldı. Kaymakamımız, 106. Dönem Kaymakamlık Kursunu üstün başarı ile bitirdikten sonra ilçemize atanmıştır.  Kaymakamımız İngilizce bilmekte olup, evli ve bir çocuk babasıdır.

Haber Kaynağı;Çakara Gazetesi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.