BGC Geleneği Bozmadı Çalışan Gazeteciler Çarşıbaşı’nda Buluştu

BGC Geleneği Bozmadı Çalışan Gazeteciler Çarşıbaşı’nda Buluştu
Trabzon Haber
Trabzon Haber
11 Ocak 2024 Perşembe 16:33

Türkiye Cumhuriyeti olarak faaliyetlerine devam eden merkezi Trabzon Vakfıkebir’de bulunan Trabzon’a bağlı Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Tonya Beşikdüzü, Şalpazarı Giresun İline bağlı Eynesil, Çanakçı, Görele ve Tirebolu ilçelerinde görev yapan Gazetecileri bünyesinde barındıran Cemiyet her yıl 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Cemiyeti olarak farklı İlçelerde toplanarak sosyal bir aktiveye öncülük yapıyor. Bu yıl BGC Trabzon Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu’nun ev sahipliğinde geçekleşti.


Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Buluşması Fark Yaratıyor; 
Merkezi Trabzon Vakfıkebir’de bulunan BGC Başkanı Gazeteci Aydın Gelleci Büyükliman havzasının sorunlarını gündeme taşımaya ve çözümü noktasında sinerji oluşturmak için düzenli olarak Cemiyet organizasyonlarımızı yapıyoruz. Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti olarak Vakfıkebir Merkezinde güzel bir lokalimiz bulunuyor. Biz Cemiyet üyeleri olarak et ve tırnak gibiyiz Trabzon ve Giresun’da faaliyetlerini yürüten arkadaşlarımız ile beraber her şey samimiyetten geçiyor dedi.
Kutlama Programında Gazeteciler Anıldı


10 Ocak Çalışan Gazeteciler Çarşıbaşı kutlama programında konuşmak için sahneye çıkan idareciler vefat eden gazetecileri andılar. 
BGC  Programına Katılım Sağlayan İlçe Belediye Başkanı ve Kaymakamlar Konuştu Geleneksel 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Çarşıbaşı buluşmasına katılım sağlayan Belediye Başkanları ve İlçe Kaymakamları günün anlam ve önemini belirten kısa konuşmalarda bulundular. Programa katılım sağlayanlar arasında bulunan Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ersen Küçük’de  konuştu. 
Sohbet Bölümünde Bazı Misafirlerin Görüşleri Alındı 
Geleneksel olarak devam eden BGC program yemek İkram sonrasında programa katılım sağlayanlardan bazılarına mikrofon sunulmasıyla bu anlamlı program hakkında duygu ve düşüncelerini anlattılar.


BGC 2025 Buluşması Şalpazarı’nda Olacak; 10 Ocak çalışan gazeteciler Çarşıbaşı buluşmasına katılım sağlayan ve BGC yönetim kurulu üyesi Mustafa Özcan’ın konuşmasını yapmak için sahneye çıkmadan önce Şalpazarı İlçe Başkanı Refik Kurukız’a önümüzdeki yıl programını Şalpazarı’nda yapalım demesi üzerine sahneye davet edilen Başkan Refik Kurukız günün anlam ve önemini belirten konuşmasına geçmeden az önce İlçemizin değerli yerel ve Ulusal Basını Mustafa Özcan 2025 yılını Şalpazarı’nda yapalım diye bana sordu bende kendisine evet demiştim buradan bu sözümü teyit ediyorum diye salona sorunca  burada bulunalar da  tamam dedi.

Daha sonra sahneye konuşmasını yapmak için davet edilen Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç biz Refik Başkan ile anlaşırız 2025’i Trabzon’da yapalım demesi üzerine sayın Başkanım o zaman gelsin ancak biz Şalpazarı programımızı 2025’e göre hazırladık Ortahisar’da 2026 olabil dedik.


10 Ocak Çalışan Gazetecileri ağırlayan Çarşıbaşı Belediye Başkanı Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Gence hediyesini takdim etti. BGC  Başkanı Aydın Gelleci’de TGC Başkanı Ersen Küçük’e hediye takdiminde bulundu. Toplu sohbet sonundan BGC Çarşıbaşı programı son buldu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.