BGC’den Kaymakam ve Başkanlara Ziyaret

BGC’den Kaymakam ve Başkanlara Ziyaret
Trabzon Haber
Trabzon Haber
14 Aralık 2021 Salı 22:12

Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Yönetim Kurulu, Giresun'un Görele ve Eynesil İlçelerinde bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Yönetim Kurulu, Görele Kaymakamı Cem Afşin Akbay, Görele Belediye Başkanı Tolga Erener, Eynesil Kaymakamı İdris Koç, Eynesil’in Ören Belediye Başkanı Mustafa Eren’i ziyaret ettiler. Başkan Gelleci, Türkiye’de iki ili kapsayan ve tek cemiyetiz dedi.

Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydın Gelleci beraberinde Genel sekreter Mehmet Bülent Alp, Yönetim kurulu üyesi Mustafa Özcan üyeler Ahmet Ceylan, Kamil Yılmaz ve Denetleme Kurulu Başkanı Salih Özkan ile birlikte Giresun ili Görele ve Eynesil İlçelerinde bir dizi ziyaret gerçekleştirdiler.

Başkan Gelleci, iki il ve tek cemiyet olarak Türkiye’de tek cemiyet olduklarını ve 2006 yılında kurucu başkanımız merhum Hikmet Aksoy başkanlığında kurulduğunu hatırlatarak cemiyet tarihi hakkında bilgiler verdi. Başkan Gelleci, Sayın kaymakamlarımız ve başkanlarımızın ilgisine ve misafirperverliğine çok teşekkür ediyor, görevinde başarılar diliyoruz dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.