BGC’den Trabzon Valisine Hayırlı Olsun  Ziyareti

BGC’den Trabzon Valisine Hayırlı Olsun  Ziyareti
Trabzon Haber
Trabzon Haber
24 Ekim 2023 Salı 20:14

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla 57. Valiler kararnamesiyle Tekirdağ valisi olarak görev yapan aslen Trabzon Şalpazarılı olan ancak babası memur olduğundan Eskişehir ilinde dünyaya gelen Düzce Kaynaşlı Hacıazizler köyü sakini Aziz Yıldırım Ağustos ayında Trabzon Valisi olarak göreve başlamıştı.

Türkiye  Cumhuriyeti Devletinde bulunan 81 il’den Giresun ve Trabzon olmak üzere 2 ili kapsayan Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti olarak Başkan Aydın Gelleci, Başkan yardımcısı Tuncay Hacıfettahoğlu, Genel Sayman Hasan Bahadır ve yönetim kurulu üyelerinden Mustafa Özcan ve Kemal Bektaş Vali Yıldırım’ı makamında ziyaret ederek hoş sohbetlerin ardından toplu foto çekimiyle ayrıldılar.

BGC Başkanı Aydın Gelleci Trabzon Valisi Aziz Yıldırım’a Cemiyet ile ilgili mini bir sunum yaparak bilgilendirmelerde bulundu. BGC olarak İl Valisi Aziz Yıldırım’ın ilgi ve alakasına teşekkür ediyor görevinde başarılar diliyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.