BGC’den Vali Sonel’e Ziyaret

BGC’den Vali Sonel’e Ziyaret
Trabzon Haber
Trabzon Haber
06 Eylül 2022 Salı 07:36

Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti (BGC) Yönetim Kurulu, Ordu Valisi Tuncay Sonel’i ziyaret etti.


BGC Başkanı Aydın Gelleci, Genel Sekreter Mehmet Bulent Alp, Sayman Hasan Bahadır, Ahmet Bilge ve Mustafa Özcan’dan oluşan BGC heyeti Vali Sonel’le makamında bir süre sohbet etti.


Başkan Aydın Gelleci, Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti’nin iki şehirden gazeteci üye barındıran Türkiye’deki tek cemiyet olduğunu belirterek, 2006 yılından bu yana Büyükliman Bölgesindeki sorunların çözümü için çalıştıklarını kaydetti. Gelleci, merkezi Ordu’da bulunan Karadeniz Gazeteciler Konfederasyonu’na üye olduklarının da altını çizdi.


Ordu Valisi Tuncay Sonel de Trabzon’un kendisinde ayrı bir yer tuttuğunu belirterek, “Of ilçesinde çok güzel anılarım var. Trabzon basını bize her zaman destek olmuştur. Trabzon’la çok iyi kaynaştık. Çok güzel dostluklarımız oldu. Bu dostluklar halen devam ediyor. Öyle ki bizi Trabzonlu biliyorlar. Şimdi Ordu’dayız. Burada güzel bir ekip çalışması var. Ordu halkının mutluluğu ve huzuru için çalışıyoruz.” dedi.
Gelleci, daha sonra ziyaretin anısına Vali Sonel’e Vakfıkebir ekmeği ve Çarşıbaşı’nda dokunan Keşan dokuması şal hediye etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.