Giresunlu Yazarlar Tirebolu’da Kitap Fuarında Okuyucularla Buluştu

Giresunlu Yazarlar Tirebolu’da Kitap Fuarında Okuyucularla Buluştu
Trabzon Haber
Trabzon Haber
06 Ağustos 2022 Cumartesi 00:28

Giresun Tirebolu Belediyesi  TİRDEF’in katkılarıyla  04-06 Ağustos tarihleri arasında Tirebolu Kent Meydanında Saat;10.00 ile 22.00 arasında  Yazarlar kitaplarını okuyucularıyla buluşturdular. Onlara kitaplarını imzalayarak teslim ettiler. Tirebolu Kitap Yazar buluşmasına katılım sağlayan yazarlar ve okuyucular arsında zaman zaman duygu dolu anlar yaşandı.

Giresun Tirebolu Kent Merkezinde düzenlenen Giresunlu Şair Yazar buluşmasına katılım sağlayan  katılımcılardan birisi olan on parmağında on marifeti bulunan eski bir eğitimci  Şair, Yazar Hatice Satgun, Halk Şairi Yazar İsmail Güçtaş, Halk Şairi Ferhat Günaydın, Yazar Gülşen Gaffaroğlu, Yazar Zekeriya Beşirli,  Bahri Karapıçak, Yaşar Murat Bayrak, Asım İnan,  Mustafa Onur Ustaoğlu,  Gönül Aydın,  Murat Akyol ve bazı yayın evi sahipleri katıldılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.