Gölköy Sağlık Ocağı  Eskiyen Koltuk Döşemelerini Ücretsiz Yaptı

Gölköy Sağlık Ocağı  Eskiyen Koltuk Döşemelerini Ücretsiz Yaptı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
05 Ocak 2023 Perşembe 21:13

Ordu Gölköy İlçe'sinde uzun yıllardır mobilya döşemeciliği mesleğini sürdüren Nehir Namlı, döşemecilik mesleğinin artık unutulmaya yüz tuttuğunu söyledi. Çocuk yaştan buyana döşemecilik mesleğinde ekmeğini kazanan Namlı, artık mesleği yaşatacak çırak bulamadıklarını belirterek zamanla döşemeciliğin unutulacağını söyledi. Edinilen bilgilere göre Namlı Gölköy Sağlık Ocağında hasta bekleme salonunda bulunan eskiyen koltuk döşemelerini ücretsiz yaptı.

Namlı hayır severliğinen Sağlık ocağına gelen hasta ailelerin yüzlerini güldürdü. Namlı kendisinin çok zengin olmayıp ve yaptığı bu hayır işlerinin başkalarına örnek teşkil etmesini diledi ve Namlı kimseden bir beklentisi olmadığını belirterek bütün hayırseverlerle cennette buluşmayı umduğunu söyleyerek daha önce de Gölköy İlçesi Emniyet Müdürlüğünün Polis Aracı'nın eskiyen koltuk döşemelerini ücretsiz yaptı.

Gölköy İlçesi Emniyet'ine sürpriz yapan Asya Koltuk Döşeme Sahibi Nehir Namlı, “İnsanın kendisini sevindirmekten ziyade karşı tarafı sevindirmesi daha kolay ve insana manevi huzur veriyor. İmkanı olan arkadaşları da teşvik ediyoruz” şeklinde konuştu.

Haber;ALİ YAZAN ORDU 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.