PAZARCIK’LI 2021-2022 ŞMYOM DEPREME ÖLDÜ

PAZARCIK’LI  2021-2022 ŞMYOM  DEPREME ÖLDÜ
Trabzon Haber
Trabzon Haber
12 Şubat 2023 Pazar 20:41

Trabzon Şalpazarı İlçemizin ilk mezunlarından Şalpazarı Meslek Yüksek Okulu Mülkiye Koruma ve Güvenlik Bölümü Sivil Savunma ve İtfaiyecilik programı ilk 2021-2022 mezunu olan Emrullah Kavak kısa bir süre önce Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğünde Yangın İşçisi olarak göreve başlamıştı.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçesi merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlere bir yenisi daha eklendi

Pazarcıklı ŞMYO Öğrencisi  2021-2022 mezunu Emrullah Kavak memleketi Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesindeki depremde enkaz altında cansız bedenine ulaşıldı.

Mezun Olduğu ŞMYO Öğretmen ve idareciler öğrencilerinin depremde vefat etmesinden dolayı   Emrullah Kavak’a Allah’tan Rahmet  başta ailesi olmak üzere, Şalpazarı Meslek Yüksekokulu ailesi olarak bizlere, sınıf arkadaşlarına, Kahramanmaraş Orman Bölge Müdürlüğündeki mesai arkadaşlarına ve tüm sevenlerine sabırlar ve başsağlığı dileklerini iletiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.