Muharrem İnce Trabzon'da konuştu

Muharrem İnce Trabzon'da konuştu
Trabzon Haber
Trabzon Haber
15 Nisan 2023 Cumartesi 04:37

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Trabzon'da vatandaşlara hitap etti.

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce Trabzon'da Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı'na katıldı.

Trabzon'da bir restoranda gerçekleşen iftar yemeğinin ardından, aday tanıtım toplantısı öncesinde salona giriş yapan İnce, gençler tarafından meşaleler ile karşılandı. Partililerin yoğun ilgisi altında fotoğraf isteklerini kırmayan İnce, partililerle bolca fotoğraf çektirdi. Daha sonra adaylar teker teker sahneye davet edilerek tanıtıldı.

Muharrem İnce'nin aday tanıtımının ardından açıklamalarda bulundu. İnce'nin açıklamaları şöyle;

"İFTİRA ATIYORLAR"

14 Mayıs'ta sandık başına gideceğiz. Yıllardır milletvekili ve cumhurbaşkanı adayı oldum. İlk defa bu kadar iftira, yalan haber ve belge. Bunlara bir kaç gün kızdım, şimdi gülüyorum. Biz parasızlıktan miting yapamıyoruz, adam milyonluk arabayla geziyor. Milyon doları olan 2016 arabayla mı gezer. Fetöcüler Amerika'dan hakkımda bir sürü yalan haber yayıyor.

"NE CUMHUR NE MİLLET..."

Bugün Rize'deydim, hep 30 yaş altı. Bu gençler ile bunu başaracağız. Türkiye'de aklı ve ahlakı yeniden egemen kılacağız. Bizim çizgimiz çok net. Ne sağdan ne soldan, Atatürk'ün yolundan. Bizim yolumuz ne cumhur ne millet, tek yol memleket.

"ÇAYKUR'UN ÖRNEĞİ DÜNYADA YOK"

Dünyada 2. bir örneği yok Çaykur'un. Mesela Türkiye'de 85 milyon insanın hepsi çay içer. Düşünün Trabzon'da bir dükkan açtım herkes oradan alışveriş yapıyor, o dükkan batmaz. 85 milyonun çay içtiği yerde Çaykur batıyorsa orada hırsızlık yapılıyordur.

"ÜÇÜNCÜ YOL OLDUK"

Biz 3. bir yoluz. Yeni bir seçeneğiz. Göbekten gidiyoruz biz. Kılıçdaroğlu 418 Milyar dolar kayıp diyor. Onu geri getireceğim diyor. Soruyorum, Davutoğlu ve Babacan döneminde de kayıp oldu mu? Onlardan da alacak mısın? Ben söz veriyorum, onlardan da alacağım. Beni seçerseniz Marmaris'te yazlık bir saray yaptırıldı, orayı engelli çocuklara vereceğim.

"ÇOCUKLAR UCUZ ET SÜT YİYECEK"

ÖTV araç fiyatının yarısını geçemeyecek. Öğrenci bursları asgari ücretin yarısı olacak. Çobanların sigortasını devlet ödeyecek. Annelere söz; benim cumhurbaşkanlığımda çocuklarını et süt yiyecek, iyi beslenecek. Çocuklarınız iyi eğitim alacak. Üniversiteye gittiklerinde devletin yurtlarında kalacak. zon olarak da üniversiteliyi bitirdiklerinde iş sahibi olacaklar.

Bugün bunu gördüm. Uzun Sokak’ta, Maraş Caddesi'nde gördüm. Bu çocuk okur. Bir oy bir ülkeyi kurtarır. Hepiniz Allah'a emanet olun.

Haber Kaynağı ;Haber 61

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.