Güneş'e Kılıç Hediye Ettiler

Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş’e hemşerilerinden üzerinde izninin yazılı olduğu, ay yaldızın işlendiği özel yapım kılıç hediye edildi.

Güneş'e Kılıç Hediye Ettiler
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
10 Mart 2020 Salı 07:27

Trabzon Sürmene'deki bıçak ve kılıç yapım ustası Rasim Özyiğit ve kardeşleri tarafından özel olarak el işçiliği ile bir haftada yapılan kılıcın sertliği Yunus balığının yağı ile veriliyor. 
Rasim Özyiğit, "Hocamız, hemşerimiz A Milli Takımla bizi çok mutlu etti. Biz de kendisine bir hediye vermek için bu kılıcı hazırladık. Avrupa Şampiyonası'nda da kılıcı keskin olsun inşallah. Bizi mutlu etsin.” dedi 

Hediye için Sürmeneli kılıç ve bıçak ustası Özyiğit kardeşlere teşekkür eden A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Mutlu oldum. Çok güzel ve anlamlı bir hediye. Sizi ziyarete geleceğim” dedi. Güneş de Özyiğit kardeşlere imzalı A Milli Takım forması hediye etti.

kaynak;haberts61

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.