35 YILLIK MUHTAR AMANSIZ HASTALIĞA YENİLDİ

Tonya İlçesine bağlı Ortamahalle Muhtarı Muammer Liman Sağlam, yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü

35 YILLIK MUHTAR AMANSIZ HASTALIĞA YENİLDİ
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
14 Aralık 2020 Pazartesi 09:02

Trabzon Tonya İlçesine bağlı Ortamahalle Muhtarı Muammer Liman Sağlam, yakalandığı amansız hastalığa yenik düştü.Bir süreden beri kanser tedavisi gören Muhammer Liman Sağlam, tedavi gördüğü Trabzon da bir özel  Hastanede yaşama gözlerini yumdu.

63 yaşında yaşama veda eden Muammer Liman Sağlam 35 yıldır Ortamahalle Muhtarlığını sürdürüyordu.Evli ve dördü erkek, ikisi kız altı çocuk babası olan Sağlam, Tonya Belediye Meclis Üyesi emekli banka müdürü Mevlüt Sağlam’ın kardeşiydi.Muammer Liman Sağlam'ın cenazesi  Pazartesi bu gün  13.00'da Tonya Cumhuriyet Alanı'nda düzenlenen törenin ardından kılınacak cenaze namazından sonra Ortamahalle'de bulunan aile mezarlığında toprağa verilecek.

Haber Kaynağı ;Tonya Haber

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.