COVİD-19 Bir Hafta İçinde Aynı Aileden Üç Kişi Aldı

Trabzon’un Tonya Büyükmahalle’den koronavirüse yakalanan emekli öğretmen Kamil Açıcı (78), ablası Emine Şişman (90) ve eşi Katibe Açıcı (79), 7 gün içinde hayatlarını kaybetti.

COVİD-19 Bir Hafta İçinde Aynı Aileden Üç Kişi Aldı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
21 Ocak 2021 Perşembe 11:37

Trabzon’un Tonya Büyükmahalle’den koronavirüse yakalanan emekli öğretmen Kamil Açıcı (78), ablası Emine Şişman (90) ve eşi Katibe Açıcı (79), 7 gün içinde hayatlarını kaybetti.31 Aralık 2020 tarihinde yaptırdıkları Covid-19 testi pozitif çıkan Kamil, Emine ve Katibe Açıcı, Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındılar.

Durumları ağırlaşan ve yoğun bakıma kaldırılan hastalardan Emine Şişman 13 Ocak 2020 tarihinde hayatını kaybetti ve Tonya’ya bağlı Sayraç Mahallesi’nde toprağa verildi.Ablasının ölümünden bir gün sonra da emekli öğretmen Kamil Açıcı yaşama gözlerini yumdu. Açıcı’nın cenazesi Büyükmahalle’de defnedildi. 20 Ocak günü hayatını kaybeden Kamil Açıcı’nın eşi Katibe Açıcı da Büyükmahalle’de eşinin yanında toprağa verildi.

Haber Kaynağı;Tonya Haber

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.