Cumhurbaşkanı Erdoğan, Foleya Mountain Resort Otel'de kahvaltı yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Erikbeli yaylasında bulunan Foleya Mountain Resort Otel'de kahvaltı yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Foleya Mountain Resort Otel'de kahvaltı yaptı
Abdulkadir ŞEKER
Abdulkadir ŞEKER
14 Şubat 2021 Pazar 14:22

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış töreni ve ziyaretler nedeniyle 5 günlük program için Ankara'dan uçakla Trabzon'a geldi. Trabzon Havalimanı’nda karşılanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşi Emine Erdoğan'la birlikte helikopterle Rize’nin Güneysu ilçesine geçti.  Bir gece Güneysu’daki evinde kalan Erdoğan, 107 yaşında vefat eden Elazığ'ın kanaat önderlerinden Hafız Abdullah Nazırlı'nın cenaze namazına katılmak üzere Elazığ'a gitti.

Elazığ’daki cenaze törenin ardından tekrar Rize’ye dönen Cumhurbaşkanı, eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın cenaze törenine katılmak için İstanbul’a gitmeden önce Tonya ilçesindeki Erikbeli Yaylası’nda bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanvekili İş İnsanı Atilla Ataman'ın sahibi olduğu Foleya Mountain Resort Otele kahvaltıya gitti .  

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eşi Emine Erdoğan ile birlikte helikopter ile havalanarak Erikbeli Yaylası’na indi. Sabah Kahvaltısını Foleya Mountain Resort Otel’de yapan Erdoğan, daha sonra da eski İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın İstanbul'da düzenlenecek  cenaze törenine katılmak için Otel’den ayrıldı.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.