GURBETTEKİ ARAZİ KAVGASI İSKENDERLİYİ YASA BOĞDU

GURBETTEKİ ARAZİ KAVGASI İSKENDERLİYİ YASA BOĞDU
Trabzon Haber
Trabzon Haber
25 Ekim 2021 Pazartesi 12:12

İstanbul Çatalca’da meydana gelen arazi tartışmasında aslen Tonyalı olan Fatih Seçkin hayatını kaybetti.Edinilen bilgilere göre, İskenderli Mahallesi, Rakanopo Mevkii'nden merhum Ahmet Yazıcı'nın (Pirali) torunu Fatih Seçkin (26) Çatalca’da arazi davasından dolayı çıkan tartışmada silahla vurularak hayatını kaybetti.

Arazi davasıyla ilgili bir bağlantısı olmayan ancak vuran kişinin konuşmak için çağırdığı olay yerinde talihsiz bir şekilde bulunan genç adam, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Evlilik hazırlığında olan Seçkin’in vefat haberi İzzettin Mahallesi’ndeki ve Tonya’daki sevenleri yasa boğarken cenazesinin bugün İstanbul Çatalca kılınacak cenaze namazından sonra İzzettin Mahallesi’ndeki aile kabristanlığına defnedileceği öğrenildi.

Haber Kaynağı;Tonyanın Sözü

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.