HAFIZ OSMAN KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

Trabzon Tonya Melikşah Mahallesi’nden Kurnaoğullarından emekli hafız Osman Yılmaz (Hafız Osman) kalbine yenik düşerek hayatını kaybetti.

HAFIZ OSMAN KALBİNE YENİK DÜŞTÜ
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
30 Ekim 2020 Cuma 06:44

Trabzon Tonya Melikşah Mahallesi’nden Kurnaoğullarından emekli hafız Osman Yılmaz (Hafız Osman) kalbine yenik düşerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre sabah saatlerinde evinde rahatsızlanan ve Tonya Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Osman Yılmaz’ın (86) sağlık ekipleri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadığı öğrenildi.

Ortahisar İçkale Camii imamlarından Muhammet Yılmaz ve AK Parti Tonya İlçe Başkan Yardımcısı Orhan Yılmaz’ın babası olan Osman Yılmaz’ın Melikşah Mahallesi’nde Cuma namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından aynı yerdeki aile kabristanlığına defnedildi

Melikşah Mahallesi Merkez Camii’nde imamlık yaparak buradan emekli olan Yılmaz, evli ve 4 çocuk babasıydı.

MİLLETVEKİLİ CORA BAŞSAĞLIĞI MESAJI YAYINLADI

Hafız Osman’ın vefat haberi Tonya’yı yasa boğarken, AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, sosyal medya hesabı üzerinden Yılmaz için başsağlığı mesajı yayınladı. Cora, yayınladığı mesajında, “AK Parti Tonya ilçe Başkan Yardımcımız Orhan Yılmaz beyin babası, ilçemizin yetiştirdiği önemli değerlerden kıymetli hocamız Osman Yılmaz amcamızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.

28 Şubat sürecinde evinde “Kuranı Kerim” aranırken el konulan ata yadigarı tüfeği nedeniyle görülen davasının son aşamada avukatlığını yapmıştım. Duruşmalarda sakin ve metanetli duruşunun esbabı mucibesini sorduğumda bir rüyasını anlattı ve yorumlamıştı. Öyle de oldu. Allah rahmet eylesin. Mekânı cennet olsun.”

Haber Kaynağı;Tonyanın sözü

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.