HASTA YATAĞI DAĞITTILAR

Geçtiğimiz yıl evde sağlık ve bakım hizmeti uygulamasını başlatan Tonya Devlet Hastanesi, şimdi de yatağa bağımlı hastalara hasta yatağı dağıtarak önemli bir hizmete imza attı.

HASTA YATAĞI DAĞITTILAR
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
14 Ocak 2020 Salı 20:56

Geçtiğimiz yıl evde sağlık ve bakım hizmeti uygulamasını başlatan Tonya Devlet Hastanesi, şimdi de yatağa bağımlı hastalara hasta yatağı dağıtarak önemli bir hizmete imza attı. Daha önce, solunum sistemi hastalarına, evde bakım gerektiren onkoloji hastalarına, ileri derecedeki kas hastalarına, nörolojik hastalıkları olan bireylere, hastanede gördüğü tedavi veya geçirdiği ameliyat sonrasında taburcu edilen ve idame tedavisinin evde sağlanması gereken, kaza geçirmiş olup kısa süreli hemşirelik hizmetlerine gereksinim duyan hastaları evde sağlık ve bakım hizmetlerinden faydalandıran Tonya Devlet Hastanesi şimdi de hastane bünyesinde kayıtlı ihtiyaçlı hastalara hasta yatağı dağıttı.

Tonya Devlet Hastanesi Başhekimi Genel Cerrahi Uzmanı Dr. Serpil Atasoy, Bir yıldır evde sağlık ve bakım hizmeti verdiklerini ifade ederken, “Şimdi de ihtiyaçlı hastalarımıza hasta yatağı dağıttık. Hastanemizin ihtiyaçları doğrultusunda Sağlık Bakanlığın verdiği karyolalardan evde sağlık ve bakım hizmeti verdiğimiz hastalarımıza dağıtım yaptık. İlçemizdeki yaşlı nüfusu fazla olup onlara  en iyi şekilde sağlık hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Yatalak hastalarımız normal yataklarda çok sıkıntı çekebiliyor. Vücutlarında yaralar oluşabiliyor. O nedenle bu yataklar sayesinde onları biraz olsun rahatlatabiliyorsak ne mutlu bize.” şeklinde konuştu.

kaynak;http://www.tonyahaber.net/

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.