İçmezsen Bir Yetim Yaşatırsın

İçmezsen Bir Yetim Yaşatırsın
Trabzon Haber
Trabzon Haber
01 Mayıs 2022 Pazar 20:19

Trabzon Tonya Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) Kadın Manevi Danışmanı Seher Koç hazırladığı proje ile gençleri sigara bağımlılığından kurtararak yetimleri güldürüyor. Tonya KYK Bayan Manevi Danışmanı Seher Koç, Genç Ofis çalışmaları kapsamında yürüttüğü etkinlik ile gençlerin sigara bağımlılığını azaltmak, onlara tutumlu olmayı, küçük infakların, az birikimlerin dahi ihtiyaç sahipleri için hayati önemi olduğunu vurgulamak amacıyla "İçmezsen Bir Yetim Yaşatırsın" projesini hayata geçirdi. Proje kapsamında sigaradan vazgeçen gençler, bağışlarıyla yetim çocukalara çeşitli hediyeler ulaştırdı.

Sigara bağımlılıpına karşı farkındalığında oluşturulduğu proje ile gençlere, sorumluluk bilinci yerleşmiş, bireysel tercihleriyle sahip oldukları parayı yönetebilme becerisi kazandırabilmek ve gençlerin yetim sahiplenmesi ile vicdani ve ahlaki değerleri harekete geçirilip, yetim kardeşliği projesi canlı tutularak sosyalleşmeleri hedeflendiği belirtildi.

Projeyi yakından takip eden İl Müftüsü Osman Aydın, "Gençleri sigara illetinden kurtarmak için atılan her adımı destekliyoruz. Çağımızın illeti hem sağlık hem de maddi olarak insanları etkilemektedir. Böyle farkındalık oluşturan projelerle sigarayla mücadele etmek ve sonucunda hayırlı hizmetlere katkı sağlamak geçler içinde mutluluk vesilesi olacaktır. KYK Manevi Danışmanı Seher Koç’u tebrik ediyorum, ben de bir yetim sahiplenerek projeye destek veriyorum." dedi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.