MOTOR TUTKUNLARI TONYA DA BULUŞUYOR

MOTOR TUTKUNLARI TONYA DA BULUŞUYOR
Trabzon Haber
Trabzon Haber
14 Nisan 2022 Perşembe 20:40

Motosiklet tutkunları, Tonya’da düzenlenecek Tonya Motosiklet Festivali'nde bir araya gelecek. Trabzon Motosiklet Derneği Rotasızlar 61 öncülüğünde motosiklet festivali gerçekleştirilecek. İlki yapılacak olan festivalde, ülkenin çeşitli yerlerinden çok sayıda motosiklet sevdalısı Sazalan Yaylasında buluşacak.

Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından tarihleri 12-14 Ağustos olarak açıklanan festivalin detayları henüz paylaşılmazken alanda, akrobasi gösterileri, yarışmaların yapılması ve konserlerin verilmesi bekleniyor.

İlki düzenlenecek olan festivali iple çektiklerini söyleyen Trabzon Motosiklet Derneği Rotasızlar 61 Başkanı Özgür Çelik, Tonya’nın bir marka olduğunu ifade ederek Sazalan’da yapılacak etkinliklerin Tonya turizmine büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Çelik, ayrıca verdiği desteklerden dolayı AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora’ya, Tonya Kaymakamı Muhammet İkis’e ve Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel’e teşekkür etti.

Haber Kaynağı;Tonyanın Sözü

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.