TEMİZ BİR TONYA DÜŞLÜYORUZ

TEMİZ BİR TONYA DÜŞLÜYORUZ
Trabzon Haber
Trabzon Haber
20 Ekim 2021 Çarşamba 21:19

Trabzon Tonya’nın en önemli markalarından biri olan Tonya Süt Kooperatifi, öğrencilerin temiz bir çevre ve temiz bir gelecek konusunda duyarlılığını arttırmak için örnek olacak bir sosyal sorumluluk projesine imza attı.

Üretilen bin adet bez torba, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Tonya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Durmuş ve Tonya Süt Koop. Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Tekin Baki tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Baki, “Geleceğimizin teminatı olan gençlerimize temiz bir gelecek bırakmak amacıyla, sosyal sorumluluk projesi kapsamında fabrikamızın hazırlamış olduğu bin adet bez torbayı kıymetli Belediye Başkanı Osman Beşel ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Durmuş ‘un katılımlarıyla Tonya’mıza bağlı ilköğretim okullarında dağıtımını gerçekleştirdik. Temiz bir Tonya için projelerimize devam edeceğiz.” dedi.

Haber Kaynağı;Tonyanın Sözü

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.