TEŞEKKÜRLER HİLMİ BAŞKAN

TEŞEKKÜRLER HİLMİ BAŞKAN
Trabzon Haber
Trabzon Haber
03 Aralık 2021 Cuma 19:17

Her fırsatta Trabzon’a ve ilçelerine maddi ve manevi destek olan Üsküdar Belediye Başkanı, hemşehrimiz Hilmi Türkmen, Tonya’daki 12. sınıf öğrencilerine online eğitime destek modülleri gönderdi. Türkmen’in üniversite sınavı için gönderdiği online eğitime destek modülleri Tonya Kaymakamı Muhammet İkis ve Tonya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Durmuş tarafından öğrencilere dağıtıldı.

Zengin içeriğiyle 350 binden fazla soru içeren, 12 farklı yayınevinin ürünleri ve konu anlatımlarıyla Web tabanlı olarak çalışan bu uygulama ile öğrenciler sınava hazırlık sürecinde geniş bir kaynak yelpazesine ulaşmış oldular. 

Kaymakam İkis ve Müdür Durmuş, Başkan Türkmen’e destekleri için teşekkür ederek, “Öğrencilerimiz üniversite sınavına hazırlık için binlerce soru içeriğine sahip, konu anlatımlı geniş bir kaynak yelpazesine ulaştı.Bu desteklerinden dolayı Sayın Hilmi Türkmen başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.