TMYO Diyabet Günü Etkinliği Düzenliyor

TMYO Diyabet Günü Etkinliği Düzenliyor
Trabzon Haber
Trabzon Haber
11 Kasım 2021 Perşembe 15:57

Trabzon Üniversitesi Tonya Meslek Yüksekokulu ve Tonya Kaymakamlığı iş birliğinde, “Diyabet Günü Etkinliği” düzenlenecek. 15 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 10.00-12.00 arasında gerçekleşecek olan etkinlik kapsamında; açlık kan şekeri ölçümü, tansiyon ölçümü, boy ve kilo ölçümü, bilgilendirme kitapçığı takdimi ve yemek ikramı yapılacak. Tonya Belediyesi önünde yer alan Salih Malkoçoğlu Parkı’nda gerçekleşecek olan program kapsamındaki tüm etkinlikler ücretsiz olacak.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. İlyas Ün, “Dünya Diyabet Günü kapsamında 15 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 10.00’da Tonya Kaymakamlığımızın katkılarıyla Tonya Belediyesi önü Salih Malkoçoğlu Parkı’nda ‘Diyabet Günü Etkinliği’ düzenleyeceğiz. Etkinlik kapsamında gerçekleştireceğimiz kan şekeri ölçümü, tansiyon ölçümü, boy ve kilo ölçümü, bilgilendirme kitapçığı takdimi ve yemek ikramı tamamen ücretsizdir. Vatandaşlarımızdan etkinliğimize tercihen aç karnına katılmalarını talep ediyoruz. Etkinliğimize tüm halkımız davetlidir.” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.