Tonya MYO Yurt Sorunu Çözüldü

Tonya MYO Yurt Sorunu Çözüldü
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
26 Eylül 2021 Pazar 20:54

Trabzon Tonya İmam Hatip Lisesi Pansiyonu, Tonya Meslek Yüksekokulunda okuyan kız öğrencilerin yurdu oldu. Uzun yıllardır pansiyon olarak kullanılan binaya taşımalı eğitim yaygınlaşması ile talep azaldı. En son 5 öğrencinin kaldığı pansiyon, ilk önce öğretmenevi ek hizmet binasına çevrildi. Ardından da Tonya MYO’da eğitim gören kız öğrencilerin hizmetine sunuldu.

Konuyla ilgili olarak açıklamada bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ziya Durmuş, “Uzun yıllar Lise öğrencilerimizin barınma ihtiyacını karşılayan, taşımalı eğitimin  yaygınlaşmasıyla  talep azalan (5 öğrenci kalıyordu) yurt  binamızı Tonya Öğretmenevimize devrederek  Yüksekokulda okuyan kız öğrencilerimizin hizmetine sunduk. Emeği geçen herkese müteşekkiriz.” dedi.

Haber Kaynağı;Tonyanın Sözü

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.