Tonya’nın Değeri Fatma Ana 104 Yaşında Ebediyete Uğurlandı

Tonya bir çınarını daha kaybetti… İskenderli Mahallesi Petra Mevkii Kavazoğulları'ndan 'Vuravurina' lakaplı Fatma Aydın (104) bir süredir ikamet ettiği İstanbul’da hayata gözlerini yumdu.

Tonya’nın Değeri Fatma Ana 104 Yaşında Ebediyete Uğurlandı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
21 Kasım 2020 Cumartesi 22:15

Tonya’daki herkesin üzerinde emeği olan, Kumyatak'ın ebesi olan Aydın’ın cenazesi, yarın İskenderli Mahallesi’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

Aydın’ın cenazesi Tonya’yı da yasa boğdu.

Fatma Nene’nin vefatının ardından başsağlığı mesajı yayınlayan Tonyalılar, “Güle güle Fatma nene. Herkesin üzerinde çok emeğin var. Sen tatlı dilli birisiydin. Herkese yardım ettin, ebe gibi Kumyatak'taki doğumları doktor olmadan tek başına yaptırdın. Birçok insanın dünyaya gelmesine vesile oldun, yardım ettin. Eminiz ki tüm Kumyatak senden razıdır, Allah da razı olsun. Hakkını Kumyatak insanlarına helal et, onlar da sana helal ediyorlar, bundan emin ol. Vasiyetinde 'beni Kumyatak'a defnedin' demişsin. Sen rahat uyu. Kumyatak seni bağrına basacaktır. Güle güle güzel insan, güle güle.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı;Tonyanın Sözü

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.