Beşikdüzü'nde Gelin 61 Damat 1461 defa evet diyerek evlendiler!

Şalpazarı İlçesine bağlı Üzümözü mahallesi sakini, Trabzon Toprak Mahsulleri Ofisi ve Şalpazarı Halk Eğitim Merkezi emekli personellerinden Hamdi Çıtlak & Saadet Çıtlak çiftinin oğlu İlhan Çıtlak ile Beşikdüzü Akkese mahallesi sakini Öner Demirel & Ayşe Demirel çiftinin kızı Nurbanu Demirel Çıtlak Beşikdüzü Aşiyan düğün salonunda seçkin kalabalık konukların katılmasıyla beraber mutlula giden yolda evliler kervanına katıldılar.

Beşikdüzü'nde Gelin 61 Damat 1461 defa evet diyerek evlendiler!
Trabzon Haber
Trabzon Haber
30 Haziran 2019 Pazar 02:11

Beşikdüzü Aşiyan düğün salonunda Çıtlak ve Demirel Ailelerinin evlatlarının düğün merasimine katılan konuklara gelin Nurbanu ve Damat İlhan Çıtak renkli dakikalar yaşattı. Beşikdüzü Belediye Başkanlığının görevlendirdiği nikah memuresinin gelin Nurbanu Hanım'a o sihirli sözü anımsatması üzerine Gelin Nurbanu 61 defa evet diyerek düğün salonunu inletti.

Görevli memure hanım damat İlhan bey'e o sihirli kelimeyi hatırlatınca damatta 1461 defa evet diyerek salondakilerden toplu alkış aldığı sırada gelin Nurbanu hanım damattan önce davranarak Damatın ayağına hızlıca basması damtın canın yanmasına neden oldu düğün merasiminin nikahını kıyan memur bayanda Trabzon'lunun düğünü böyle olur diyerek evlilik cüzdanını gelin hanıma teslim etti.

Akakbinde de  Çıtlak ve Demirel Ailelerinin düğün merasimi yöresel sanatçılar tarfından çalınan davul, zurna Kemençe eşiliğindeki eğlence kısmının ardından takı merasimine geçildi. Gelin ve Damatın takı merasimine Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurkız, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel başta olmak üzere seçkin kalabalık bir katılımla düğün merasimi sona erdi.

KAYNAK : http://salpazari61.com

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.