Beşikdüzü’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yelken Yarışları yapıldı

Beşikdüzü’nde 30 Ağustos Zafer Bayramı Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yelken Yarışları yapıldı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
01 Eylül 2021 Çarşamba 18:17

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Yelken İl Temsilciliği tarafından Beşikdüzü’nde, “30 Ağustos Zafer Bayramı Büyükşehir Belediye Başkanlığı Yelken Yarışları” yapıldı.

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle Beşikdüzü Yelken ve Doğa Sporları Kulübü ev sahipliğinde Çeşmeönü Limanı açıklarındaki parkurda düzenlenen “Açık” statüsündeki; Optimist, Laser 4.7, Laser Radial, Standart sınıflarındaki yarışlar sonunda dereceye girenlere çeşitli ödüller verildi.

Yarışmalar sonunda düzenlenen ödül töreninde optimist dalında dereceye girenlere ödüllerini Beşikdüzü Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Ahmet Karaçoban verdi. Diğer yarışmacılara da ödülleri Kıyı Emniyeti Bot Kaptanı Murat Şenkul ve Beşikdüzü Yelken ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Gürkan Zengin tarafından verildi.

Haber Kaynağı; Yeni Şalpazarı Gazetesi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.