BGC’den, Kaymakam Ferhat  Vardar’a Ziyaret

BGC’den, Kaymakam Ferhat  Vardar’a Ziyaret
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
29 Eylül 2021 Çarşamba 00:18

Yurdumuz genelinde Ağustos ayı sonunda yapılan Kaymakam atamaları ve bazı kaymakamların görev yeri değişikliklerinin yapılması akabinde Diyarbakır İline bağlı Hazro İlçe Kaymakamı Ferhat Vardar Beşikdüzü Kaymakamı olarak atanmıştı. Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri, yeni göreve başlayan Beşikdüzü Kaymakamı Ferhat Vardar’a makamında ziyaret ederek hoş geldiniz dileklerinde bulundular

Ziyarette Merkezi Vakfıkebir İlçesinde olan Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aydın Gelleci, Başkan Yardımcısı Tuncay Hacıfettahoğlu, Genel Sekreter Mehmet Bülent Alp, Sayman Hasan bahadır ve yönetim kurulu üyesi Mustafa Özcan hazır bulundular.

Cemiyet Başkanı Aydın Gelleci, Türkiye’de iki ili kapsayan tek cemiyet olduklarını belirterek Trabzon’da basının çok değerli olduğunu ve mantar gibi türeyen internet siteleri yüzünden zor durumda olduklarını belirterek cemiyet tarihçesi hakkında Kaymakam Ferhat Vardar’a ve beraberinde Kaymakam Adayı İbrahim Zahid Ahat da bilgi vererek cemiyet üyelerini tanıttı.

Basının da bir etik ve ahlaki ilkeleri olmalı. Devleti hakir görerek haber yapmayı doğru bulmuyorum. Güzel olan projeleri habere dönüştürmek diğer ilçeler için de bir örnek teşkil etmesi bakımından haber yapılması gerekir. Eleştiriye matuf olmamak için kurumlar bazen geri durabileceğini belirterek ilçede çok güzel hizmetler yapabileceklerinin altını çizdi.

Kaymakam Vardar BGC İle Geçmiş Yıllara Yolculuk yaptılar

Büyükliman gazeteciler Cemiyet Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri tarafından Beşikdüzü kaymakamı Ferhat Vardar’ın makamında hayırlı olsun ziyaretinde yeni İlçe Kaymakamı Vardar’a geçmiş yıllardaki bazı anılarını anlatarak hoş bir sohbet ve tanışma imkânı buldular. BGC Başkanı Gelleci biz her yıl 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününde bir İlçede o İlçenizin sorunlarını masaya yatırarak bir kaynaşma programı düzenliyoruz. Bu yıl sıra Beşikdüzü’nde yapılacaktı ancak pandemi hastalıkla mücadeleden dolayı bu program iptal edildi kısmet olursa 2022 yılında Beşikdüzü’nde yapılacağını kaymakam Vardar’a anlattı..

Kaymakam Vardar Beşikdüzü İlçesinde Haber Sitesi Olmadığını Belirtti

Büyükliman Gazeteciler cemiyet başkanı Aydın Gelleci Sayın Kaymakamım Beşikdüzü İlçesinde Haber sitesi yok ancak burada bizim titiz ve mesleğine saygılı kardeşlerimizin işlettikleri ticari İnternet Haber Gazete ve Ulusal haber Ajans temsilcileri olarak Beşikdüzü’nün bu açığını kapatıyorlar dedi.

Ayrıca Kaymakam Vardar , "Kapımız ve telefonlarımız 24 saat açık. Beni her konuda gece gündüz demeden arayabilirsiniz. İlçemiz için elimizden gelen gayreti hep birlikte göstereceğiz dedi.

Vardar İle Zorluğlunun Yolu Trabzon'da Kesişti

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve getirilen 2019 mahalli idareler seçimleri öncesinde Murat Zorluoğlu Van Valisi olarak görev yaptığı sırada Beşikdüzü Kaymakamlığına atanan Ferhat Vardar'da Özalp Kaymakamlığı yapıyordu aradan geçen zaman diliminde Murat Zorluoğlu Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Beşikdüzü İlçe Kaymakamlığına atanan Ferhat Vardar'da Trabzon'a gelir gelmesi eski Valisini Trabzon Büyükşehir Belediyede makamında ziyaret etti buradan bu ayrıntıyı da siz değerli okuyucularımızla paylaşalım istedik.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.