Çerkezin Hanife Anne   Hakka Yürüdü

Çerkezin Hanife Anne   Hakka Yürüdü
Trabzon Haber
Trabzon Haber
13 Eylül 2022 Salı 19:41

Trabzon’a bağlı Beşikdüzü İlçesi Resull mahalle sakinlerinden merhum Yakup Kılıçaslan kızı  halk arasında Çerkezin Hanife Turan  ikamet ettiği evinde vefat etti.

Alınan bilgilere göre merhume  Hanife Turan yaklaşık 2 ay önce beyin kanaması geçirmiş ve tedavisin ardından ikamet ettiği oğuz mahallesindeki evladının yanında bu gün vefat etti. Merhume Hanife Turan’ın cenaze merasimi 14 Eylül 2022 Çarşamba günü Oğuz mahallesi  merkez Camide öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından ebediyete uğurlanacak.

Merhume Çerkezin  Hanife olarak tanınan halk adamı gani bir kişi olarak herkesin işine koşan yardımsever bir kişi olarak herkesin gönlünü kazanan  Hanife Anne evli  ve 2 evlat annesidir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.