Fettahoğlu’ndan Gürhan Yardım’a Ziyaret

Fettahoğlu’ndan Gürhan Yardım’a Ziyaret
Trabzon Haber
Trabzon Haber
06 Mart 2022 Pazar 09:18

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Şehit Öğretmen Gürhan Yardım İlkokulu ve Ortaokulu Ziyareti Öğrenciler tarafından çiçeklerle karşılanan İl Milli Eğitim Müdürü   Hüseyin Burak Fettahoğlu  sınıfları dolaşarak öğrenci ve öğretmenlerle sohbet etti.

Aynı zamanda bakanlığın öğrenciler için gönderdiği kaynak kitapları öğrencilere dağıttı.  Sınıfta çocuklara seslenen İl Müdürü " Devletimiz Eylül ayında ders kitaplarınızı sıralarınızın üzerinde hazır halde siz kıymetli çocuklarımıza sunmaktadır.  Bundan sonra yine bakanlığımızda görev yapan birbirinden değerli öğretmenlerimiz tarafından Çocuklarımıza okuma alışkanlığı kazandırmak ve kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlamak amacıyla Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülen "Okursuz Kütüphane Kalmasın" Projesi Beşikdüzü Şehit Öğretmen Gürhan Yardım İlkokulu ve Ortaokulunda tüm öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla farklı etkinliklerle devam ediyor.

Okul müdürü Emrah Demiral " Okursuz Kütüphane Kalmasın projesi Trabzon ilimizde bizzat İl müdürümüz Burak Fettahoğlu  tarafından başlatıldı. Biz de okul olarak bu projeyi okulumuzda tüm paydaşlarımız tarafından farklı etkinliklerle gerçekleştirmekteyiz. Proje kapsamında da okulumuz kütüphanesinin kapasitesini artırmak amacıyla öğrencilerimizden okuduğu kitapları kütüphanemize bağışlayarak desteklerini istedik. Velilerimiz ve öğrencilerimiz bu çağrımıza büyük bir destek vererek okudukları kitapları arkadaşları ile paylaşmak üzere okul kütüphanemize bağışladılar. 2400 olan kitap sayımız 1 hafta gibi kısa bir sürede 5200 e çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Okul Müdür Emrah Demiral İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Hüseyin Burak Fettahoğlu’nun  başlattığı bu proje öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından memnuniyetle karşılandı, kendisine   teşekkür ediyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.