Hacı Ahmet Çıtlak Çıtlaklı Mahallesinde Ebediyete Uğurlandı

Hacı Ahmet Çıtlak Çıtlaklı Mahallesinde Ebediyete Uğurlandı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
20 Ekim 2021 Çarşamba 16:43

Trabzon’un Beşikdüzü İlçesine Bağlı Çıtlaklı mahallesinden merhum Halil oğlu  Hacı Ahmet Çıtlak tedavi gördüğü  Fatih Devlet Hastanesinde vefat etti.

Ankara Ceza ve Tevkif evleri Genel Müdür yardımcısı Abdullah Çıtlak’ın amcası, Trabzon Ahi Evren Göğüs  Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesinde görevli  nöbetçi idari müdür Hasan Hüseyin Çıtlak, Trabzon Büyükşehir Belediyesinde görevli Tahsin Çıtlak ve Ahmet Yaşar Çıtlak’ın Babaları Hacı Ahmet Çıtlak evinin yanındaki incir ağacından düşmesi sonucu kaldırıldığı ‘Trabzon’daki hastanelerde tedavisi yapılan ve son olarak fatih devlet hastanesindeki yaklaşık 10 günlük yoğun bakım mücadelesini kaybetti.

Merhum vefatının ardından  Trabzon Adli Tıp kurumunda yapılan otopsi sonrasında yakınlarına teslim edildi.

Merhumun cenaze merasimi Beşikdüzü Çakmak Camiinde  İkindi Namazına Müteakip kılınan Cenaze namazının ardından ikamet ettiği evinin yanındaki aile mezarlığında çocuklarının yanında ebediyete uğurlandı.

Merhum Hacı Ahmet Çıtlak halk arasında Kada Ahmet olarak da tanınan Hacı Ahmet Çıtlak 1929 doğumlu 92 yaşında evli 7 evlat babası.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.