MAHALLE OLARAK AVRUPA VE ASYAYA AÇILDIK

MAHALLE OLARAK AVRUPA VE ASYAYA AÇILDIK
Trabzon Haber
Trabzon Haber
19 Mart 2022 Cumartesi 16:09

Trabzon Beşikdüzü İlçesine bağlı Denizli Mahallesine 30 Mart 2019 Mahalli idareler seçimleri öncesinde mahallede bulunan seçmenlerin evlerini tek tek gezerek onların mahalle olarak nasıl ve hangi hizmetleri almak istediklerini bire bir sordu ve sandıktan da Denizli mahalle muhtarı olarak  çıkan Gazeteci ve TV Program yapımcısı  Bölge genelinde yayın yapan bir Radyo  kanalında da halkın sempatisini kazanan Yusuf Keleş adeta kendisinin de Beşikdüzü İlçe Kaymakamı sayın  Ferhat Vardar ve Kaymakam adayı sayın Fatih Adıgüzel’e yaptığı hizmetleri kısa ve öz bir şekilde  anlattığı gibi  Mahalleyi Avrupa ve Asya’ya açmış gibi zoru başaracak büyük çalışmalar ve projelere imzan attı önümüzdeki Mart ayının sonunda 3 yıllık bir hizmet dönemi olacak.

Muhtar Keleş’ten Kaymakam’a Teşekkür

Beşikdüzü İlçe Kaymakamı Sayın  Ferhat Vardar ve Kaymakam adayı Sayın Fatih Adıgüzel Denizli Mahallesi Muhtarı ve mahalle halkını ziyaret ederek onların sorunlarını tek tek dinledi. İlçe Kaymakamı Vardar ve Kaymakam adayı Mahalle  halkının sıcak ilgisinden menün oldukları gözlendi. Mahallemiz sakini Eğitimci Yazar Emine Özgenç hoca  kendi tarafından yazılan bir Romanı Kaymakam Ferhat Vardar’a takdim etmesi bu buluşmaya ayrı bir renk kattı. Akabinde İlçe Kaymakamı Mahallede görev yapan din görevlisi muhtar eşliğinde Mahalle yaşlıları, hastaları, Gazi ve Yabancı uyruklu Öğrencileri ziyaret eden İlçe Kaymakamı Ferhat Vardar ve Kaymakam adayı  Fatih Adıgüzel mahalleden ayrıldılar. Muhtar Yusuf Keleş de İlçe  Kaymakamına teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.