TOPRAK KAYMASI KORKUTTU

TOPRAK KAYMASI KORKUTTU
Trabzon Haber
Trabzon Haber
19 Mart 2022 Cumartesi 16:12

Trabzon Çaykara Hurmalık Mahallesi TOKİ Konutlarının bulunduğu bölgede 16 Mart 2022 Çarşamba günü sabah saatlerinde toprak kayması meydana geldi. Son Günlerde Bölgede ve Çaykara İlçe Merkezinde devam etmekte olan yoğun kar yağışı  sonrasında Çaykara İlçesinde Hurmalık Mahallesi  mevkiinde TOKİ konutlarının bulunduğu alanın arka kısmında toprak kayması eydana geldi.

Toprak Kayması neticesinde eski Şahinkaya yolu olarak bilinen mevcut Sanayi Sitesi inşaatının bulunduğu yol ulaşıma kapandı. Çaykara Belediyesi tarafından bölgede gerekli önlemler alınırken AFAT Bölge Müdürlüğü ekipleri de Çaykara İlçesine gelerek Toprak Kayması olan bölgede incelemelerde bulundular ve rapor tuttular.

Toprak Kaymasının meydana geldiği bölgede hala toprak altında bulunan su akmaya devam ediyor.Bu yüzden yeni bir toprak kayması tehlikesine karşılık Çaykara Belediyesi ekipleri şimdilik toprak kayması olan bölgeye müdahale edilemiyor.Havanın düzelmesi ve toprağın kurumasının ardından Çaykara Belediyesi İş Makineleri tarafından yol temizliği gerçekleştirilecek ve yol  yeniden ulaşıma açılacak.

Haber Kaynağı;Çaykara Gündem

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.