SÜTÇÜ TEYZE HAKKA YÜRÜDÜ

TRABZON;Beşikdüzü Vardarlı mahallesi sakinlerinden Beşikdüzü eski esnaflarından merhum Topal Osman lakaplı Osman Kalay eşi Beşikdüzü İlçesi esnaflarından ''Sütçü Teyze'' olarak tanınan Milli Eğitim Müfettişi Metin ve Günçay Kalay'ın Annesi süt ürünleri satan 87 yaşındaki Fikriye Kalay tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

SÜTÇÜ TEYZE HAKKA YÜRÜDÜ
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
28 Mart 2020 Cumartesi 00:00

TRABZON;Beşikdüzü Vardarlı mahallesi sakinlerinden Beşikdüzü eski esnaflarından merhum Topal Osman lakaplı Osman Kalay eşi Beşikdüzü İlçesi esnaflarından ''Sütçü Teyze'' olarak tanınan Milli Eğitim Müfettişi Metin ve Günçay Kalay'ın Annesi  süt ürünleri satan 87 yaşındaki Fikriye Kalay tedavi gördüğü hastanede vefat etti.


Beşikdüzü'nün  Sütçü Teyzesi Fikriye Kalay 87 yaşında tedavi gördüğü hastanede bu sabah saatlerinde vefat etmesinin ardından yurdumuz genelinde  Koronavirüs mücadelesi kapsamı nesdinde alınan önlemler doğrultusunda 28 Mart 2020 Cumartesi günü saat 15.00 da kılınan cenaze namazın ardından aile kabristanlığında merhum eşinin yanında ebediyet uğurlandı.Merhume Fikriye Kalay 1933 doğumlu 87 yaşında evli 2 erkek, 4 kız çocuk Annesidir.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.