Çaykaralı Kaymakam Kilis Musabeyli Kaymakamlığına atandı

Çaykaralı Kaymakam Kilis Musabeyli Kaymakamlığına atandı
Trabzon Haber
Trabzon Haber
18 Ağustos 2022 Perşembe 21:29

Çaykaralı Kaymakam Hamza Özbilgi Antalya Gündoğmuş Kaymakamı iken Kilis Musabeyli Kaymakamlığına atandı Resmi Gazete’de yayımlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile 422 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi.

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, 2022 yılı Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan, hizmet veya mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 422 Mülki İdare Hizmetleri sınıfında görev yapan vali yardımcısı, kaymakam, bakanlık merkez teşkilatında görevli olanlar ile hukuk  müşavirlerinin yeni görev yerleri liyakat ve kıdemleri esas alınarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile atandı.

 KAYMAKAM  HAMZA  ÖZBİLGİ KİMDİR?

1990 yılında Hatay ili Kırıkhan İlçesinde doğan Kaymakam Özbilgi aslen Çaykaralı. Şahinkaya Mahallesinden ilk, orta ve lise öğrenimini Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde tamamladı. Üniversite eğitimini Sakarya Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde tamamladı. Halen İktisat Anabilim Dalında Yüksek Lisans eğitimine devam etmektedir. 2017 yılında İçişleri Bakanlığının yapmış olduğu Kaymakam adaylığı sınavını kazanarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. 19.03.2018 tarihinde Erzurum Valiliğinde Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Daha sonra Hatay İli Kırıkhan İlçesinde Kaymakam Refikliği stajını yaptı. 27.05.2018 tarihinde Kaymakam ÖZBİLGİ İçişleri Bakanlığının görevlendirmesi ile Rize Pazar Kaymakamlığına vekaleten atandı. Akabinde İçisleri Bakanlığının 10.09.2018 tarihli görevlendirmesiyle Sakarya Karapürcek ilçesi Kaymakam Vekili olarak görevine başlamıştır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.