Aydın; Fındık Fiyatı 4 Doların Altına Düşmemeli Dedi

Aydın; Fındık Fiyatı 4 Doların Altına Düşmemeli Dedi
Trabzon Haber
Trabzon Haber
11 Temmuz 2023 Salı 23:58

İYİ Parti Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, fındık üreticilerinin sorunlarını Meclis'te dile getirerek taban fiyatın 4 doların altına düşmemesi gerektiğini vurguladı.

Hatırlanacağı gibi İYİ Parti Trabzon 28. Dönem Milletvekili seçimlerinin 14 Mayıs 2023  öncesinde Büyükliman halkının desteğini istediği sırada haber editörümüzün vekil seçilirsen Fındık üreticisi olarak ne düşünüyorsun dediğimizde ben vekil seçildiğimde sadece fındık üreticisi değil tütün, ve çay üreticilerinin de sesi olacağını belirtmişti. Aydın’ın konuşmasını bundan 2 ay önce dinleyerek kayda almıştık 11 Mayıs 2023 günü Şalpazarı ses Haber- 61.com.tr’ye Konuşmuştu.

İYİ Parti Trabzon   28. Dönem Milletvekili Yavuz Aydın Fındık tarımıyla ilgilenen üreticilerimizin sorunları hakkında vermiş olduğu araştırma önergesinde;

Fındık taban fiyatının artan döviz ve enflasyon oranları karşısında ezilmemesi, üreticinin mağdur olmaması için fındığa 4 doların altında fiyat verilmemesi gerektiğini vurgulayıp bundan sonraki süreçte de üreticilerimizin yanında yer alacağımı ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.