Diyarbakır’dan Gelin Geldi Trabzon’a

Trabzon Çaykara Taşkıran mahallesi sakinlerinden Ali Rıza & Güler Altınsoy çiftinin Turizmci evlatları Cem Berkay Altınsoy ile Diyarbakır İline bağlı Hani İlçe eşraflarından Ramazan & Menekşe Göğercin çiftinin   biricik kızı Gülay Göğercin  kıyılan nikah merasimiyle mutluluğa adım attılar.

Diyarbakır’dan Gelin Geldi Trabzon’a
Trabzon Haber
Trabzon Haber
17 Aralık 2023 Pazar 16:26

Trabzon Çaykara Taşkıran mahallesi sakinlerinden Ali Rıza & Güler Altınsoy çiftinin Turizmci evlatları Cem Berkay Altınsoy ile Diyarbakır İline bağlı Hani İlçe eşraflarından Ramazan & Menekşe Göğercin çiftinin   biricik kızı Gülay Göğercin  kıyılan nikah merasimiyle mutluluğa adım attılar.

 Trabzon Büyükşehir Belediyesi çok amaçlı Salonda nikah merasimi düzenlendi oldukça kalabalık  seçkin davetliler katıldığı salonda geçlerin nikahlarını  Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç kıydı. Gelin ve damadın şahitleri  aralarında Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’da yer aldı.

Hatırlanacağı gibi Diyarbakır’da iki aile arasında 12 Aralık 2023 Salı günü kına merasimi düzenlendi yöresel kıyafetler giyinerek kına yakıldı, akrabaları ile hoş vakitler geçirdiler.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi çok amaçlı Salonda nikah merasimi düzenlendi oldukça kalabalık davetliler katıldı.

Ortahisar Belediye Başkanı Sayın Avukat Ahmet Metin Genç’in kıydığı nikâhın şahitliğini Çaykara Belediye Başkanı Sayın Hanefi Tok, Sayın Volkan Küçük ve Şeyda Küçük ile davetlilerin huzurunda her iki genç’ in mutluluklarının devamı için kocaman EVET dediler.

Göğercin & Altınsoy ailelerinin nikah merasimlerini resmileştiren Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç geçlerin ömürlük o sihirli kelimeyi söyletmesi için misafir aileye hoş geldin dedi.

Damadın Sinirine Basma da Ayağına Bas; Akabinde de gelin hanıma mikrofonu vererek o mutluluğun kelimesi olan evet kelimesini yüksek sesle söylemesin ardından bu sefer sıra damada geldi ancak Başkan Genç damadın mikrofonsuz olarak o sihirli kelimeyi söylemesini istedi ancak salondaki katılımcıların sesi duymadığını hatırlatması üzerine Başkan Genç ben bilirsiniz halk ne derse onu yaparım beni buraya halk getirdi onun için o sihirli kelimeyi söyle de duyalım demesi üzerine gerçekten  mikrofon varmış gibi gür bir ses tonuyla evet dedi.

Gelin hanıma dönerek bak Berkay ilk ve son defa bu kadar yüksek sesle konuştu daha konuşmayacak.

Evliliğin simgesi olan gelin damat ayak basma işlemini yaptın mı gelin hanım dedi gelin hanımda evet damadın ayağına bastım demesi üzerine Gelinin damadın ayağına basmasının bizim halk arasında damadın sinirlerine basmada ayağına bas  diye serzenişte bulunarak evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim etmesi için Çaykara İlçe Belediye Başkanı Hanefi Tok’un vermesini sağladı.

Nikah Merasimine Ortahisar Belediye Başkanı Avukat. Ahmet Metin Genç, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, Trabzon Büyükşehir Belediye İç denetçisi Osman Abanoz, Prof.  Dr. Abdülkadir Gündüz, Prof. Dr. Kamil Coşkunçelebi, Prof. Dr. Ömer Pekşen,  Prof. Dr. İbrahim Alp, Dr. Ömer Faruk Şahin, Ortahisar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Yusuf Keskin. Çaykara Dernekpazarı Dernek Müdürü   A. Gökhan Şahin. Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Koçin, Millet Partisi  İl Başkanı  Yahya Demeli, Millet Partisi MYK üyesi Süleyman Ersen, Türkav Trabzon Şube Başkanı Kenan Kuru, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Şeref İşler, Avrasya Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Savaş Yol, Taşkıran Mahalle Muhtarı Hüseyin Alamanoğlu, İş İnsanı İsmail Yazıcı, Bilal Aydın, Atilla Aşık, Gazeteci Mustafa Özcan, Daire amirleri siyasi parti temsilcileri ile çok sayıda davetliler katıldı.

Genç çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyoruz.,

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.