PİKNİĞE GİDEN ÖĞRENCİLERİ CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE DOLU KORKUTTU

PİKNİĞE GİDEN ÖĞRENCİLERİ CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE DOLU KORKUTTU
Trabzon Haber
Trabzon Haber
25 Mayıs 2023 Perşembe 16:33

Trabzon’da bugün il merkezi ve bir çok ilçesinde etkili olan ve ani bastıran dolu yağışı Şalpazarı Anadolu Öğrencilerinin yıl sonu gezisi ceviz büyüklüğündeki doluyla son buldu.

Alınan bilgilere göre 202-2023 eğitim öğretim yılının sonuna yaklaşıldığından Haziran ayında okulların yaz tatiline gireceği şu günlerde okul öğrencilerini sınav stresini üzerlerinden atmalarını sağlamak için Şalpazarı Anadolu Lisesi Müdür ve idarecileri tarafından Karadeniz Bölgesine en yakın ve 2182 rakımlı Sis Dağı Yaylası eteklerinde bulunan Üvezli alan piknik erine giden okul öğrencileri Mangal yapıp semaverde çay demleyip içecekleri  sırada İl genelinde etkili olan dolu.

Piknik alanındaki öğrencilerin üzerine ceviz büyüklüğünde yağmaya başladığını gören Okul idarecileri ve öğrenciler Çam ağaçlarının arasına saklanarak yaralanmaktan kurtuldular.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.