Başkan Vahapoğlu Eebediyete uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Saadet Partisi Of Eski İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu (66) Of’ta düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Başkan Vahapoğlu Eebediyete uğurlandı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
23 Kasım 2020 Pazartesi 11:44

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Saadet Partisi Of Eski İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu (66) Of’ta düzenlenen cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlandı.

Fazilet Partisi ve Saadet Partisi’nin Of Eski İlçe Başkanı Mahmut Celal Vahapoğlu kalbine yenik düştü.

Geçen yıl Kasım ayında geçirdiği rahatsızlık sonucu uzun bir süre tedavi gören ve tedavisinin ardından İlçe Başkanlığı görevinden ayrılan Vahapoğlu, bu sabah saatlerinde evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Ballıca Kur’an Kursu Yöneticisi Vahap Vahapoğlu ve kardeşleri Sabri, Yusuf ve Muhammet Vahapoğlu’nun babaları olan Mahmut Celal Vahapoğlu, Taşhanpazarı’nda inşaat sektöründe faaliyet gösteren Vahapoğlu Ticaret Ali Kemal Vahapoğlu’nun da abisiydi.

Vahapoğlu’nun cenazesi Of Çarşıbaşı Camii önünde kılınan cenaze namazının ardından Saraçlı Mahallesi’ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Of Müftüsü Hüseyin İspiroğlu’nun kıldırdığı cenaze namazına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Saadet Partisi Trabzon İl Başkanı Cevat Kurt, Saadet Partisi İl ve İlçe Yönetimi, Siyasi Parti İlçe Başkanları, STK Temsilcileri ve kalabalık bir topluluk katıldı.

Mahmut Celal Vahapoğlu kimdir?

1954 yılında Of’un Saraçlı Mahallesi’nde doğan Vahapoğlu, 1998 yılında Fazilet Partisi Kurucu Of İlçe Başkanı olarak görev aldı. Fazilet Partisi’nin kapatılmasıyla kurulan Saadet Partisi’nde de kurucu ilçe başkanı olarak görev alan Vahapoğlu, yapılan 6 kongrede de ilçe başkanlığına seçilerek 22 yıl süre ile aralıksız ilçe başkanlığı görevinde bulundu. 2019 yılı Kasım ayında rahatsızlığı ve uzun süren tedavisin ardından 7 Temmuz 2020 tarihinde görevinden ayrılmıştı. Başkan Vahapoğlu 4 çocuk babasıdır.

Haber Kaynağı;Of Ajans

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.