Of Emniyette Gece Yarısı Toplantısı

Trabzon Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Acil Destek Programı çerçevesinde ödenecek olan Bin TL’lik yardımların ödeme şeklinin planlanması amacıyla Of Emniyet Müdürlüğü’nde gece yarısı toplantısı düzenledi.

Of Emniyette Gece Yarısı Toplantısı
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
03 Nisan 2020 Cuma 15:08

Trabzon Of Kaymakamı Eyüp Fırat, Acil Destek Programı çerçevesinde ödenecek olan Bin TL’lik yardımların ödeme şeklinin planlanması amacıyla Of Emniyet Müdürlüğü’nde gece yarısı toplantısı düzenledi.

Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Ekonomik İstikrar Kalkanı Paketi Destek Programı çerçevesinde 81 il ve 923 ilçemizde PTT aracılığıyla düzenli yardım alan ailelere hane başı 1.000,00 TL ödemeleri 01.04.2020 tarihinden itibaren başlamıştı. Ancak birçok ilde vatandaşların aynı anda PTT şubelerine akın etmesi nedeniyle yoğunluk yaşandı. Tüm dünyayı etkisi altına alan bulaşıcılığı hızlı ve yüksek olan koronavirüs salgını nedeniyle sosyal mesafeye dikkat etmeyen vatandaşlar, ciddi riskler oluşturdular.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları üzerine İçişleri Bakanlığı, Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’nın ortak kararıyla PTT şubeleri kapatılarak ödemelerin PTT dağıtıcıları, bekçiler ve kolluk birimleri vasıtasıyla yapılmasına karar verildi. Ödeme planlamasının yapılması amacıyla Of Kaymakamı Eyüp Fırat, İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde Acil koduyla toplantı düzenledi. Kaymakam Fırat başkanlığında yapılan toplantıya İlçe Emniyet Müdürü Gürkan Demirkan, İlçe Jandarma Komutanı Tanju Tanrıverdi, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Selim Sarı, SYDV Müdürü Murat Çakır ve Of PTT Müdürü Tülay İkinci katıldı. Toplantıda ödeme yapılacak kişilerin adres bilgileri üzerinde emniyet, jandarma ve PTT görevlileri arasında planlama yapıldı. Dağıtımda görev alacak kolluk görevlileri, bekçiler ve PTT görevlilerin belirlenerek, mutemet olarak görevlendirmelerinin yapılması, vefa sosyal destek grubunda görevli olanların bu kapsamda görevlendirilmemesine karar verildi. Ödemeler 03.04.2020 Cuma günü saat 10.00’dan itibaren hak sahiplerine ikametlerinde yapılmaya başlanacak.

kaynak;Of Ajans

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.