Of’ta Çay Fabrikası Yanıyor

Trabzon’un Of İlçesi Bölümlü Mahallesinde akşam saatlerinde bir çay fabrikasında yangın çıktığı belirtildi.

Of’ta Çay Fabrikası Yanıyor
Trabzon Haber
Trabzon Haber
15 Aralık 2021 Çarşamba 23:48

Trabzon’un Of İlçesi Bölümlü Mahallesinde akşam saatlerinde bir çay fabrikasında yangın çıktığı belirtildi.Yangının henüz neden çıktığı belli olmazken, bölgeye çok sayıda itfaiye, ambulans ve güvenlik gücünün sevk edildiği bildirildi. Yangın nedeniyle Bölümlü Mahallesi dumanlar altında kalırken, alevlerin civar mahallelerden bile görülebildiği bildirildi.Yangına çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ederken alevlerin kontrol altına alınmaya çalışıldığı bildirildi.

4 İLÇEDEN EKİPLER SEVK EDİLDİ

Yangının haber verilmesinin ardından Trabzon’un bir çok ilçesinden bölgeye ekipler sevk edildiği bildirildi.

Edinilen bilgiye göre yangına ilk olarak Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Of’ta konuşlu İtfaiye ekipleri müdahale etti.

Bu ekiplere ardından Çaykara İlçesindeki ekipler destek verirken daha sonra Sürmene, Dernekpazarı ve Ortahisar ilçelerinde de takviye ekipler bölgeye sevk edildiği kaydedildi.

Yangına toplamda 10 itfaiye aracı ve çok sayıda personelle müdahele edildiği öğrenildi.

BAŞKAN SARIALİOLĞU: ÇAY TOZU DENİLEN ALANDA DEVAM EDİYOR

Yangın bölgesine giden Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu ise, “Ekipler müdahale ediliyor. Çay depolarının olduğu yere sirayet etmedi. Çöp dediğimiz, çay tozu dediğimiz yerin olduğu kısımda devam ediyor yangın. Her iki taraftan söndürme çalışmaları devam ediyor. Şu anda ekipler burada” dedi.

Yangının itfaiye ekipleri tarafından kontrol altına alındığı bildirilirken, soğutma çalışmalarının sürdüğü ifade edildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.