Of’ta Meydana Gelen Kazada Bir Kişi Öldü

Of’ta Meydana Gelen Kazada Bir Kişi Öldü
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
05 Ağustos 2020 Çarşamba 22:10

Of’un İrfanlı Mahallesi Karadeniz Sahil Yolunda meydana gelen kazada Trabzon istikametine gitmekte olan 53 AE 339 plakalı aracın çarptığı Ayla Bala hayatını kaybetti. Aydıner Kültür Merkezi’nin önünde meydana gelen kazada sahil yolunda karşıya geçmeye çalışan 4 çocuk annesi Ayla Bala’ya 53 AE 339 plakalı minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle orta refüjün olduğu alana düşen Bala’ya yoldan araçları ile geçmekte olan 3 bayan doktor müdahale etti.

Bayan doktorların dönüşümlü olarak kalp masajı yaptığı kadın, olay yerine gelen ambulansla Of Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Ayla Bala hayatını kaybetti.İkidere Mahallesi nüfusuna kayıtlı olan Ayla Bala'nın dört çocuk annesi olduğu öğrenildi.

Haber Kaynağı;Of Ajans

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.