Bayburt Üniversitesi'nde memur Satılmış Karslı Trabzon'da boğularak öldü!

Sürmene'de, sıcaktan bunalıp, arkadaşlarıyla serinlemek için denize giren Bayburt Üniversitesi'nde memur Satılmış Karslı, akıntıya kapılarak boğuldu.

 Bayburt Üniversitesi'nde memur Satılmış Karslı Trabzon'da boğularak öldü!
Trabzon Haber
Trabzon Haber
30 Haziran 2019 Pazar 23:42

Bayburt'tan Trabzon'un Sürmene ilçesine gelen Satılmış Karslı, sıcaktan bunalınca arkadaşlarıyla serinlemek için denize girdi. Bir süre sonra şiddetli dalgalar nedeniyle Karslı, akıntıya kapıldı. Durumu fark edenler, Sahil Güvenlik ekiplerine haber verdi. Olay yerine sağlık ve Sahil Güvenlik ekipleri sevk edilirken, oley yerindeki Sür-AK Arama Kurtarma Başkanı Ahmet Cerrah, denize atlayarak boğulma tehlikesi geçiren Karslı'ya ulaşıp, kıyıya çıkardı. Gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Sürmene Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Karslı, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Satılmış Karslı'nın ölümü, arkadaşları ve ailesini hüzne boğdu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.