ARAÇLARINA TAŞ DÜŞENLERE TONYA DA GÖZ YAŞI SEL OLDU AKTI

ARAÇLARINA TAŞ DÜŞENLERE TONYA DA GÖZ YAŞI SEL OLDU AKTI
Trabzon Haber
Trabzon Haber
27 Mart 2022 Pazar 19:46

Trabzon Tonya’da dün üzerine kaya düşen kamyonette hayatını kaybeden 4 kişi bugün son yolculuklarına uğurlandı.

Karaağaçlı mahallesi mevkiinde dün Rahmi Yüksel (65) yönetimindeki 60 KF 334 plakalı kamyonetin üzerine seyir halindeyken yamaçtan kopan dev bir kaya parçası düştü. Araç olay sonrası hurdaya dönerken araçta bulunan Rahmi Yüksel ile birlikte eşi Fadime Yüksel (66), dünürü Recep Uzuner (76) ile kardeşi Mehmet Uzuner (72) hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden 4 kişi bugün Tonya Merkez Camii'nde ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından son yolculuklarına uğurlandı.

Cenaze namazına AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, İl Jandarma Alay Komutanı Alb. Adem Şen, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, Tonya Kaymakamı Muhammet İkis, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, Başkan Yardımcısı Ahmet Esmer, AK Parti Tonya İlçe Başkanı Cafer Köroğlu, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, kurum amirleri, muhtarlar ve ilçe halkı katıldı.


Rahmi Yüksel'in dün nişanına gittiği torunu Ceren Yüksel dedesinin tabutuna sarılarak gözyaşı döktüğü gözlenirken, cenaze namazı sonrası Rahmi ve Fatma Yüksel Kaleönü Mahallesinde, dünürü Recep Uzuner ve kardeşi Mehmet Uzuner ise Karşular mahallesinde toprağa verildi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora yaptığı açıklamada, “Tonya’mız yasta Üzgünüz… Elim bir kaza sonucu hayatlarını kaybeden komşumuz Rahmi Yüksel, eşi Fadime Yüksel, Recep Uzuner ve kardeşi Mehmet Uzuner’i son yolculuğuna uğurladık. Allah (c.c.) mekânlarını cennet eylesin. Rahmeti ile müşerref kılsın. Başımız sağ olsun.” dedi.

Haber Kaynağı;Tonyanın sözü

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.