Gültepe TİM Başkanı Seçildi

Gültepe TİM Başkanı Seçildi
Trabzon Haber
Trabzon Haber
14 Haziran 2022 Salı 08:07

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 29’uncu Genel Kurulu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Kongrede İstanbul Hazır giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Mustafa Gültepe, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanlığına seçildi.  Gültepe’yi ilk tebrik eden isimlerden biri AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora oldu.

Milletvekili Cora, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştirilen Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) 29. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları Ödül Törenine katıldık. TİM Başkanı seçilen hemşehrimiz Mustafa Gültepe’yi tebrik eder, görevinde başarılar dileriz. Hayırlı olsun.” dedi.

MUSTAFA GÜLTEPE KİMDİR?

1968 Tonya-Trabzon doğumlu olan Mustafa Gültepe, 1990 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nden mezun oldu.

Taha Grubuna bağlı olarak 1994 yılında kurulan Talu Tekstil firmasının kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı olan Gültepe, 25 yıldır hazırgiyim sektöründe faaliyet gösteriyor. Gültepe; İstanbul, Sakarya ve Malatya’da üretim tesislerine sahip olup, yaklaşık 1800 kişi istihdam ediyor.

2010 yılından itibaren İHKİB Yönetim Kurulu’nda yer alan Gültepe, 2014 yılından beri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevini yürütmüş olup 2018 yılı nisan ayında yapılan seçimlerde İHKİB Yönetim Kurulu Başkanı oldu. Aynı zamanda Sakarya 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığını da sürdürüren Gültepe, evli ve üç çocuk babası olup, İngilizce biliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.