TONYA DA ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 107.YILDÖNÜMÜ ANMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

TONYA DA ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 107.YILDÖNÜMÜ ANMA TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ
Trabzon Haber
Trabzon Haber
18 Mart 2022 Cuma 15:48

Çanakkale Zaferi'nin 107. yıl dönümü ve Şehitleri Anma Günü nedeniyle Hükümet Konağı önünde çelenk sunma töreni gerçekleşti. Törene Tonya Kaymakamı Muhammet İkis, Belediye Başkanı Osman Beşel, AK Parti Tonya İlçe Başkanı Cafer Köroğlu ve kurum amirleri katıldı

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENK SUNULDU

Çelenk sunma töreninde Atatürk Anıtı’na sırasıyla Tonya Kaymakamlığı ve Belediye başkanlığı adına çelenk bırakıldı. Tören, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda bir dakikalık saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasının ardından sona erdi.

MESAJ YAYIMLADILAR

Kaymakam İkis, yayımladığı mesajla şehit ve gazileri yad etti. İkis, “Tarihimizin dönüm noktalarından olan ve bağımsızlık savaşımızın temellerinin atıldığı Çanakkale zaferimizi kutlarken; vatan, millet, bayrak ve mukaddesat uğruna gözlerini kırpmadan can veren, fedakârlıkları hiçbir bedelle ödenmeyecek ecdadımızı, bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz. Bizlere bu mukaddes vatanı emanet bırakan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, bütün şehitlerimize Cenâb-ı Allah'tan rahmet diliyor, gazilerimizi minnet ve şükranla yad ediyorum.” dedi.

Belediye Başkanı Osman Beşel ise “18 Mart Şehitleri Anma ve Çanakkale Deniz Zaferinin 107. yıl dönümünde şanlı ecdadımızı rahmet ve minnetle yâd ediyoruz. Rabbim birliğimizi ve beraberliğimizi daim kılsın.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı;Tonyanın Sözü

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.