Tonya MYO Öğrencileri Çanakkale'de

Tonya MYO Öğrencileri Çanakkale'de
Trabzon Haber
Trabzon Haber
29 Mayıs 2022 Pazar 14:38

Trabzon Tonya Meslek Yüksekokulu (MYO) öğrencileri Çanakkale’yi ziyaret etti. AK Parti Trabzon Milletvekilinin desteğiyle Tonya MYO Müdürü İlyas Ün, KYK Tonya Yurt Müdürü Nezaket Tüfekçi ve öğretmenler eşliğinde geziye katılan yaklaşık 70 kişilik grup, Çanakkale Zaferi'nin yaşandığı mekanları yakından görme fırsatı buldu.

Öğrenciler, kilitbahir kalesi, namazgah tabyası, seyit onbaşı ve Çanakkale Şehitler Abidesi gibi çok sayıda tarihi yerleri gezerek manevi atmosfer yaşadı.

Müdür Ün, öğrencilerin gezi boyunca güzel izlenimler elde ettiğini aktararak, “Trabzon Üniversitesi Tonya Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizle beraber Tonya Meydanı'ndan başlayan yolculuğumuz bugün Çanakkale'de tamamlandı. Düşmana geçit vermeyerek bu toprakları bizlere vatan kılan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Çanakkale Geçilmez diyoruz.” dedi.

Haber Kaynağı;Tonyanın Sözü

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.