Trabzon Of Çaykara Yolunda Trafik Kazası

Trabzon Of Çaykara Yolu’nda akşam saatlerinde meydana gelen ve üç aracın karıştığı kazada bir kişi yaralandı.

Trabzon Of Çaykara Yolunda Trafik Kazası
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
30 Aralık 2020 Çarşamba 22:01

Trabzon Of Çaykara Yolu’nda akşam saatlerinde meydana gelen ve üç aracın karıştığı kazada bir kişi yaralandı.

Ballıca 1 Köprüsü’nün bulunduğu bölgede meydana gelen kazada üç araç birbirine girdi. Erol Hacımurtazaoğlu yönetimindeki 61 FJ 057 plakalı otomobil, arızalı olduğu için Recep Öztürk yönetimindeki bir başka otomobil tarafından çekiliyordu.Aynı yönde seyir halinde olan 61 ABC 315 plakalı otomobilin sürücüsü Gökhan Hacıahmetoğlu, çekilmekte olan otomobile arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle öndeki çeken otomobile de çarpan arızalı otomobilin sürücüsü Erol Hacımurtazaoğlu yaralanarak şoka girdi.Kaza nedeniyle yol ulaşıma kapanırken olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Sıkışan trafik nedeniyle ambulanslar ve sağlık ekipleri kaza yerine güçlükle ulaşabildi.Sağlık ekiplerinin müdahalesiyle sıkıştığı araçtan çıkartılan Erol Hacımurtezaoğlu Of Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.Jandarma ve Polis trafik ekiplerinin gerekli tutanakları tutmasının ardından kaza yapan araçlar olay yerinden kaldırılırken kaza yapan araçlardan yola savrulan parçalar, Trabzon İtfaiye ekipleri tarafından temizlenerek yol ulaşıma açıldı.

Haber Kaynağı:Of Ajans

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.