Çarşıbaşı’nda Yangında Yaşlı Çift Hayatını Kaybetti

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesi Fenerköy Mahallesinde bir evde yangın çıktı.

Çarşıbaşı’nda Yangında Yaşlı Çift Hayatını Kaybetti
Mustafa ÖZCAN
Mustafa ÖZCAN
23 Şubat 2021 Salı 23:33

Trabzon’un Çarşıbaşı ilçesi Fenerköy Mahallesinde bir evde yangın çıktı. Yangında yaşlı çift yanarak hayatlarını kaybetti. Edinilen bilgilere göre Çarşıbaşı ilçesi Fenerköy Mahallesinde bir evden dumanların geldiğini fark eden komşuları önce itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine itfaiye ekipleri, 112 Acil Sağlık ekipleri ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Olay mahalline gelen Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Akçaabat, Vakfıkebir ve Çarşıbaşı İtfaiyesi ekiplerinin müdahaleleri ile yangın söndürüldü.  Evde bulunan Emin Yılmaz (93) ile eşi Havva Yılmaz’ın (90) hayatını kaybetti. Kurtarma sırasında dumandan etkilenen komşuları camdan dışarı çıktığı durumunun iyi olduğu öğrenildi. İtfaiye ekiplerinin ilk incelemesinde yangının elektrikli ısıtıcıdan çıktığı tahmin ediliyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.